Navarro: ‘El temps que vivim exigeix més que mai certeses i horitzons clars’

  • El PSC carrega contra Mas i Rajoy i els culpa d'haver-nos portat 'al carreró sense sortida on som'

VilaWeb
Redacció
20.09.2012 - 17:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha valorat ‘l’hora greu per Catalunya davant del fracàs de la reunió entre Mas i Rajoy’. ‘Considero una irresponsabilitat la incapacitat de tots dos dirigents d’iniciar una negociació sobre la millora del finançament’, ha dit. I ha repassat la situació de desocupació i problemes socials que viu Catalunya per dir: ‘Un país així necessita solucions i no més problemes’.

‘Se’ns ha situat en un carreró sense sortida. I la culpa és principalment de Mariano Rajoy, que ha tingut una actitud partidista i miop que no ha volgut escoltar ningú’, ha dit Navarro, que ha afegit: ‘No ha volgut atendre una proposta que defensa tothom menys el PP’.

Però Navarro ha carregat sobretot contra el president Mas: ‘N’és també responsable perquè s’ha mostrat incompetent en la gestió de les finances de la Generalitat i per haver fet seva la manifestació massiva sense tenir en compte les conseqüències’.

‘Pel PSC és moment de pensar en el país. Mas i Rajoy s’han posat d’acord en tornar a convocar eleccions i han pensat tan sols en els seus interessos. Si volen la ruptura, exigim total transparència i lleialtat. El temps que vivim exigeix més que mai certeses i horitzons clars. S’ha de refer el marc de relacions amb l’estat en una proposta federal.’

Navarro també ha criticat la celebració d’eleccions avançades i ha posat en dubte que ‘el país estigui preparat’. ‘Nosaltres som un partit polític i sempre estem preparats’, ha dit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any