L’Ajuntament de Roda de Ter renova la pàgina web i hi incorpora novetats

  • El nou disseny serà consultable a partir del 21 de setembre

VilaWeb
Redacció
21.09.2012 - 16:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Roda de Ter va presentar una web renovada durant la presentació de l’edició extraordinària de festa major de la revista municipal “Roda de Ter”, el divendres 14 de setembre. El nou disseny del web es podrà consultar a partir d’aquest divendres a www.rodadeter.cat. A més dels canvis en el disseny, també s’han creat els canals de les xarxes socials de Facebook i Twitter de l’ajuntament per tal de tenir nous suports per mantenir informats els rodencs.

El canvi més destacat, a part del disseny, és la simplificació dels menús de la pàgina inicial que passen de 6 a només 3. Aquests són “Ajuntament”, “Viure a Roda”, i “Descobrir Roda”. A l’apartat d’”Ajuntament” hi ha la informació més institucional com els regidors que formen el consistori, les ordenances, el pressupost, les actes dels plens i juntes de govern, entre d’altres. A “Viure a Roda” hi apareixen les 13 regidories que té l’ajuntament amb tota la informació d’interès per als rodencs. A “Descobrir Roda” pretén ser una finestra oberta als visitants per donar a conèixer el poble. Des de l’ajuntament, s’anirà treballant per anar ampliant els continguts del web.

També s’han creat el Facebook i el Twitter de l’ajuntament per tal de tenir nous suports per mantenir informats els rodencs. Tot i que ja s’han estat fent proves, a partir del divendres 21 de setembre, entren oficialment en funcionament els canals de les xarxes socials de l’Ajuntament de Roda de Ter de Facebook i Twitter, coincidint amb el nou disseny del web. A través d’aquests comptes, s’informarà sobre les principals notícies de l’Ajuntament i també es penjaran fotografies dels actes que es realitzin a la població. Es pot accedir al Facebook i al Twitter des de la pàgina principal del mateix web de l’Ajuntament de Roda de Ter: www.rodadeter.cat.

Les adreces dels dos canals són:

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ajuntament-de-Roda-de-Ter/408834482508932?ref=hl

Twitter: https://twitter.com/RodadeTer

Així mateix a la pàgina principal també s’han fet visibles l’agenda i també el telèfon de l’Ajuntament i d’altres d’interès per facilitar-ne la cerca. També són visibles en un clic la bústia ciutadana i la seu electrònica. A més, també es podrà consultar dades meteorològiques del poble com la temperatura. Remarcar també que amb el nou disseny del web, les edicions antigues de la revista RDT, a partir de l’abril del 2008 i fins el 2011, seran consultables. La voluntat de l’ajuntament és anar digitalitzant el fons de revistes antigues per tal de posar a disposició de tots els rodencs aquest important llegat que s’ha fet a base dels anys i de la col·laboració de centenars de rodencs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any