Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  26.08.2012  16:40

Francesc Mompó publica les seues maneres de mirar València

Germania edita '55 maneres de mirar València'

Men?ame
 

L'editorial Germania ha publicat '55 maneres de mirar València', el nou llibre de l'escriptor ollerià Francesc Mompó, un llibre que el propi autor defineix com a 'poemari impressionista'. Mompó descriu, a través de cinquanta-cinc poemes curts, cinquanta-cinc sensacions personals fruit de l'observació permanent de la ciutat de València. Són impressions parcials, sense cap desig de neutralitat, filles d'un temps i d'una estima que passa volgudament per la crítica.

Inclòs dins la col·lecció 'Plaerdemavida', el llibre retorna l'escriptor al món de la poesia, després de publicar molts libres de narrativa, si bé el 2010 ja va guanyar el premi de poesia Vila de Puçol per 'De la fusta a l'aigua'.

Francesc Mompó és autor, entre d'altres, dels llibres 'Viàtic Marí' (Premi Forest d'Arana de poesia, 2004), 'L'elegit', 'Els greixets', 'Amable' (Premi Novel·la Juvenil Ciutat de Torrent, 2005), 'Camí d'amor' (Premi Narrativa Juvenil Benvingut Oliver de Catarroja, 2008), i 'Somiant amb Aleixa' (Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida, 2010)  escrit amb Mercé Climent.