Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  12.07.2012  22:36

La diputada castellonenca del PP Andrea Fabra diu 'Que se jodan' mentre Rajoy anuncia les retallades

És diputada al congrés espanyol i la filla de Carlos Fabra, president de la Diputació de Castelló

Men?ame
 

Les xarxes bullen per un vídeo dels aplaudiments a l'anunci de retallades de Mariano Rajoy aquest dimecres al congrés espanyol, en el qual la diputada del PP Andrea Fabra crida 'Que se jodan' mirant als diputats de l'oposició. L'improperi el va dir just després que Rajoy anunciés la retallada en la prestació per desocupació. (Vídeo)

Andrea Fabra és filla de l'ex-president provincial del PP de Castelló i ex-president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, inculpat en nombrosos casos de corrupció. La diputada no ha demanat disculpes ni ha donat cap explicació per aquesta evident manca de respecte, però a la xarxes molts piulets en demanen la dimissió. A Twitter ja fa hores que Andrea Fabra i #quesejodan són tendències dominants.

També a Twitter el PSOE ha demanat la dimissió de la diputada: 'Andrea Fabra ha d'abandonar el seu escó. No és digna de representar els ciutadans. Va cridar 'que se jodan' quan es va anunciar la retallada als desocupats', van dir els socialistes al compte oficial de Twitter.

Informació relacionada:

Qui és Andrea Fabra? Una carrera fulgurant a l'ombra del seu pare

Llàgrimes a Itàlia per la retallada; aplaudiments a Espanya

La llista de les dures reformes anunciades per Rajoy