Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  06.07.2012  06:00

Spiderman s'enfila a les pantalles per quarta vegada

Fem un repàs de les estrenes d'aquesta setmana

Men?ame
 

La gran estrena de la setmana és 'The Amazing Spider-Man', la quarta entrega en cinema de les aventures de l'home-aranya. La pel·lícula té un canvi important: l'actor Tobey Maguire abandona el cos del superheroi i ara l'encarregat d'enfilar-se per les parets és Andrew Garfield. Ara bé, aquest cap de setmana també hi ha altres estrenes com 'El secret dels 24 esglaons' de Santiago Lapeira. El director estrena una pel·lícula que inclou alguns dels elements que van fer que el seu film del 2010, 'E.S.O (Entidad Sobrenatural Oculta)', fos un èxit: protagonistes adolescents i un misteri per a resoldre. 

>'El secret dels 24 esglaons'. Direcció: Santiago Lapeira. Intèrprets: Aida Flix, Ona Casamiquela, Albert Adrià, Maxi Iglesias. Gènere: Enjoli. Esbós: El director del film 'ESO', Santiago Lapeira, torna amb una nova pel·lícula d'adolescents. Quatre joves amics decideixen anar a la recerca d'un cementiri dels templers amagat als Pirineus, on creuen que trobaran la medalla del pescador, de valor incalculable.

>'The Amazing Spider-Man'. Direcció: Marc Webb. Intèrprets: Emma Stone, Sally Field, Andrew Garfield, Campbell Scott, Denis Leary, Martin Sheen i Rhys Ifans. Gènere: Acció. Esbós: És la quarta pel·lícula de Columbia Pictures basada en el famós personatge de Marvel Comics, i és plena de novetats. D'una banda, en comptes de ser la continuació de les aventures dels films anteriors, aquesta vegada la pel·lícula es basa en l'adolescència de l'home aranya, Peter Parker. Parker és un estudiant inquiet i tímid que va ser abandonat pels seus pares quan era petit i que els seus tiets s'han encarregat de criar. Mentre mira d'esbrinar qui és i per què el van abandonar, Parker descobreix els seus poders i ha d'enfrontar-se a el Doctor Connors. L'altra gran novetat és el canvi d'actors principals.

>'La Délicatesse (La delicadeza)'. Direcció: David Foenkinos, Stéphane Foenkinos. Intèrprets: Audrey Tautou, Audrey Fleurot, Ariane Ascaride, Joséphine de Meaux, Mélanie Bernier, Bruno Todeschini, Christophe Malavoy, François Damiens, Pio Marmaï. Gènere: Romàntica. Esbós: La Nathalie perd en un accident l'home de qui estava perdudament enamorada. Després d'un temps de dol, apareix en Markus, un company de feina que mai ha tingut èxit amb les dones, però que és ple de bondat i tendresa i de qui s'enamora bojament. 

>'Sykt lykkelig' (Siempre feliz). Direcció: Anne Sewitsky. Intèrprets: Agnes Kittelsen, Maibritt Saerens, Heine Totland, Henrik Rafaelsen, Joachim Rafaelsen, Oskar Hernæs Brandsø i Ram Shihab Ebedy. Gènere: Comèdia. Esbós: La Kaja és una persona optimista tot i tenir un marit que no l'estima. Fa veure que tot li va bé perquè per a ella la família és el més important. La seva vida fa un tomb quan una parella meravellosa que s'estima i que té un fill etíop adoptat s'instal·la a la casa del costat. La Kaja veu un món nou i això té moltes conseqüències.

Men?ame