El Punt Òmnia de Valls celebra el desè aniversari

  • El Punt Òmnia de Valls ha atès a més de 7000 usuaris durant la seva història

VilaWeb
Redacció
20.06.2012 - 14:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Punt Òmnia de Valls ha celebrat el seu 10è aniversari amb un acte amb més de 100 persones, principalment alumnes, ex-alumnes i formadors del centre que han volgut recordar la tasca feta en aquest anys. L’acte va ser presidit pel regidor d’empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé, i va comptar amb un convidat especial, el responsable de servei de Societat del Coneixement, de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Ricard Faura.

El regidor d’Empresa va destacar la gran tasca realitzada per Òmnia en l’alfabetització de molts col·lectius de ciutadans vallencs en aquests 10 anys d’història, tot destacant la implicació i el treball de la dinamitzadora del centre, Lluïsa Miralles, per assolir l’alfabetització i el treball amb TIC de més de 7000 usuaris en aquest període. Solé va aprofitar per explicar que Òmnia ja està estudiant adaptar-se a les necessitats dels nous temps i preveu ampliar la seva activitat amb formació per a la capacitació de les persones en TIC per millorar la seva inserció laboral i amb cursos cap a emprenedors, empresaris i comerciants per tal que incorporin les TIC en la gestió, el màrqueting i la comercialització.

Precisament, l’acte d’ahir va servir per presentar un nou cicle de xerrades sobre TIC i Xarxes Socials 2.0 orientades a divulgar experiències i casos pràctic d’aplicació d’aquestes tecnologies en el camp de l’empresa i altres àrees d’activitats. Aquestes xerrades anomenades “Jornades 2.0 Vallsgenera-Hotel Class” es realitzaran un cop al mes de setembre 2012 a juny 2013 a les instal·lacions d’aquest establiment hoteler de Valls, el qual col·labora en la seva organització i difusió.

La xerrada inaugural d’aquest cicle de xerrades va anar a càrrec de Ricard Faura, expert en TIC, que va presentar una aproximació a les TIC des d’un punt de vista sociològic, posant especial èmfasi en els canvis d’hàbits de lectura, lleure i consum d’informació que aquestes tecnologies han protagonitzat tant en les generacions més joves com en les més grans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any