Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  19.06.2012  06:00

Les emocions recorren 'Els dies del Saurí' de VerdCel

El grup ha presentat a l'Espai VilaWeb el seu darrer treball, un còmic-disc

Men?ame
 

Els diversos estats de l'aigua serveixen a VerdCel de punt de partença d'un viatge per les emocions, en el seu últim treball, 'Els dies del Saurí'; un còmic-disc que el grup d'Alcoi va presentar a l'Espai VilaWeb. A VilaWeb TV, hi ha una cançó íntegra, 'Caragol', i un vídeo, en què el cantant, Alfons Olmo, ens parla de les cançons, del còmic i de la trajectòria del grup.

'Els dies del Saurí' és un àlbum més intimista, explica Olmo. Conté catorze cançons que se centren sobretot en les emocions, a partir dels diversos estats de l'aigua. I d'aquí també neix el còmic, que narra els processos del protagonista, que veu com les condicions laborals es degraden de mica en mica. La crisi i tot allò que aquesta ens fa sentir, doncs, impregnen el nou treball de VerdCel.

Pel que fa a la sonoritat, el disc s'acosta al territori del pop i presenta les cançons d'una manera més crua i orgànica, sense deixar de banda l'essència mediterrània.