Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  18.06.2012  06:16

Fernand Sire únic diputat de l'UMP reelegit

Dl. 18 de juny del 2012
Catalunya Nord tindrà tres diputats socialistes i un de l'UMP, Fernand Sire elegit a la segona circumscripció ...>>

Men?ame
 

Sorpresa relativa en els resultats de la segona circumscripció, on Fernand Sire ha aconseguit la reelecció amb un 50,49%, es dir que gràcies a la crida feta pel FN, que va decidir retirar a la seua candidata, i cridar a votar al diputat UMP. La seua contrincant Toussainte Calabrese ha obtingut un 49,51% dels vots.

En les altres circumscripcions hi haurà un(a) diputat socialista : Jacques Cresta a la primera amb el 42,95% dels vots, ha guanyat a Daniel Mach diputat sortint que ha aconseguit un 33,82% i a Louis Aliot que aconsegueix un 23,24%.

En la tercera circumscripció és Ségolène  Neuville l'elegida amb un 53,03% dels vots, enfront de Jean Castex que aconsegueix un 46,97 %.

Finalment a la quarta és el batlle d'Argelers Pierre Aylagas amb un 55,42% dels vots el guanyador enfront de Jacqueline Irles, l'anterior diputada i batllessa de Vilanova de la Raó que  ha aconseguit un 44,58% dels vots.

Podeu consultar els resultats comuna per comuna des de la web oficial de les eleccions del ministeri de l'interior del govern francès.