L’Escola de Múscia Robert Gerhard prepara els concerts de cloenda del curs

  • Es faran el 19 de juny al Teatre Principal i el 23 al Pati de Sant Roc

VilaWeb
Redacció
13.06.2012 - 15:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Escola de música encara aquest final de curs amb dos concerts propis, oberts al públic, que complementen la resta d’activitats que s’han dut a terme durant aquestes últimes setmanes. El segon dels dos concerts, per segon any consecutiu, s’emmarcarà dins els actes de la festa major de Sant Joan i es farà al Pati de Sant Roc. El primer, tindrà lloc el proper dimarts 19 de juny al Teatre Principal i a les 7 de la tarda.

El concert del dia 19, que servirà per tancar aquest curs, vol ser una mostra molt precisa del que és avui l’escola. Hi participaran diferents grups orquestrals, tant de corda com de vent, alumnes de cor, des de 5 a 13 anys, i agrupacions cambrístiques més petites com són els quartets. Amb aquest concert l’escola vol donar pas a l’escenari als grans grups que esdevenen l’eix principal de l’estudi musical de l’escola.

D’altra banda, el dissabte 23 de juny a 2/4 d’1 del migdia al Pati de Sant Roc, i dins el cicle La Parra, l’escola oferirà el seu concert de Festa Major. Per segon any consecutiu. Des la percepció que l’escola ha de participar en els actes de la festa local, es presentarà un concert en què hi participaran exclusivament les diferents agrupacions instrumentals del centre, que inclouran també els grups més petits, d’alumnes que fa just un any que toquen un instrument i que ja participen de la pràctica en grup.

El repertori de les agrupacions també variarà i, fins i tot, en algun cas, es presentarà una adaptació orquestral d’una de les obres més populars del bestiari vallenc. El concert acabarà amb la interpretació conjunta d’alumnes i professors.

Després d’una activitat musical molt extensa que ha portat l’escola a participar en les festes dels centres de primària, d’entitats vallenques, amb concerts de professors i audicions d’alumnes, amb una mitjana de quinze concert al mes, l’escola vol posar el punt i final al curs present amb aquestes dues activitats. I vol fer-ho amb una mostra del treball que es fa actualment al centre i oferir-lo a la ciutat que l’acull.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any