Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  03.06.2012  11:30

Marina d'Or també vol l'Eurovegas

Lola Johnson diu que la proposta del complex d'Orpesa té el suport de la Generalitat

Men?ame
 

Marina d'Or se suma a la pugna del govern català i el madrileny per allotjar Eurovegas. El president del complex residencial d'Orpesa (la Plana Alta) Jesús Ger, ha anunciat que el seu grup havia mantingut contactes amb els impulsors del projecte Eurovegas per a allotjar el macro-complex en els seus terrenys, si bé no ha volgut avançar en quin estat es troben les converses.

Marina d'Or, doncs, vol instal·lar en el seus terrenys el macro-recinte, un projecte pel qual el magnat nord-americà Sheldon Adelson ha promès una inversió de 26.000 milions d'euros. L'aposta de Marina d'Or per a instal·lar Eurovegas té el suport de la Generalitat, segons que ha dit la consellera Lola Johnson.

El recinte d'Orpesa té actualment cinc parcs temàtics destinants a infants, un balneari, un centre mèdic i àres esportives; hotels, comerços, cafeteries i restaurants. 'Cal transformar-se si volem avançar, per això a més de polítiques d'austeritat s'han d'aplicar polítiques de creixement', ha argumentat Ger.

Informació relacionada:

Xavier Montanyà: 'Amb vostès... el gran Sheeeeldon Aaaaadelson!'

SOS Delta es reactiva contra la instal·lació de l'Eurovegas al Baix Llobregat

Saviano avisa que l'Eurovegas faria de Catalunya 'el centre de reciclatge mafiós d'Occident'

Qui és Sheldon Adelson, l'amo d'Eurovegas?