Els professors de l’Escola de Música oferiran un concert per a recaptar fons pel centre

  • La matricula ha passat de 60 a 80 euros per als alumnes de Valls i a 160 pels alumnes de fora de Valls

VilaWeb
Redacció
02.06.2012 - 11:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els professors de l’Escola de Música Robert Gerhard oferiran un concert per als vallencs i vallenques en el Teatre Principal el proper dia 5 de juny a les 19.30 h. Les entrades costaran 10 euros per als adults i serà de franc per als infants

El cos de professors de l’escola i totes les les persones que la fan funcionar posen en marxa aquesta iniciativa per demostrar la seva implicació amb el centre i amb la ciutat i contribuir a millorar la situació econòmica de l’escola amb allò que saben fer més bé. El preu de l’entrada serà de 10 € per adult i que els nens i joves l’entrada gratuïta. Els fons que es recaptin al concert revertiran directament en el centre, que també s’ha vist afectada per les retallades a serveis municipals. Aquest fet s’ha taduït amb l’augment de la matrícula de 60 a 80 euros per als alumnes de Valls i a 160 pels alumnes de fora de Valls.

Aquest concert, en benefici de l’Escola de Música Robert Gerhard, se suma a la resta d’activitats que els professors han estat duent a terme aquests darrers mesos per tal de visualitzar-se en àmbits en els quals habitualment no s’hi participava. L’escola aspira així a ser cada cop més un espai obert a la ciutat on fomentar des de la infància l’interès envers la música i atendre l’àmplia demanda social de cultura artística. En aquesta línia, a través d’aquest concert, el professorat de l’escola espera connectar amb la solidaritat del seu entorn i de la resta de la ciutadania de Valls, per tal d’alleugerir la situació econòmica del centre.

La proposta dels professors consisteix en un concert amb diferents intervencions cambrístiques que mostraran la realitat instrumental de l’escola i al mateix temps permetrà que alumnes, familiars i públic en general puguin gaudir d’un concert amè i proper a càrrec de les persones que fan funcionar, dia a dia, el centre. Les intervencions dels diferents professors mostraran un repertori que abasta des del barroc fins l’actualitat, amb un repertori variat i divers, així com unes agrupacions de duets, trios i quartets. S’interpretaran obres de Clementi, Haydn, Sarasate, Andersen i Saint-Saëns.

El professors de l’escola ha comptat amb la col·laboració de l’AMPA per a l’organització realització del concert i un ampli suport de persones que participen en la difusió del paper i de la feina de l’escola a la ciutat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any