Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  29.05.2012  15:09

El delegat del govern català a Madrid no veu prioritari el pacte fiscal

Jordi Casas, d'Unió, creu que no és el moment de parlar de cap pla B

Men?ame
 

El delegat de la Generalitat a Madrid, Jordi Casas, membre de la direcció d'Unió, diu que el pacte fiscal passa en un segon terme, i que ara cal que hi hagi un gran pacte d'estat sobre la crisi. 'O hi ha un gran acord polític de la centralitat del conjunt de l'estat per orientar la sortida de la crisi, o aleshores no parlarem ni de pactes fiscal ni de res, el problema serà molt més gran', ha dit en declaracions a COM Ràdio.

Casas considera que aquest pacte d'estat hauria d'incloure com a mínim el PP, el PSOE, CiU i PNB i que, en cas de no assolir-se, l'estat espanyol corre el risc de ser intervingut i de patir una fractura social.

 A més, opina que ara tampoc no és el moment de parlar d'un pla B, o d'una hisenda pròpia, si fracassa el pacte fiscal. 'Que jo sàpiga, i si no és així demà al matí me'n vaig, la voluntat del govern és d'arribar a un acord', ha reblat.