Sa Pobla també escridassa Bauzá

  • Els centenars de concentrats han rebut empentes i cops de la guàrdia civil · En una setmana el president balear ha estat rebut amb protestes per la seva actitud contra la llengua a Manacor, Inca i Sa Pobla

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.05.2012 - 21:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern de les Illes, José Ramón Bauzá, ha tornat a ser escridassat per tercer cop en una setmana quan ha assistit a un sopar de l’agrupació local del PP de Sa Pobla. Alguns centenars de manifestants s’han concentrat al carrer del restaurant on es feia el sopar i han rebut Bauzá amb una forta cridòria. A diferència d’ahir a Inca, avui no s’ha llançat cap ou a la comitiva del president, però la guàrdia civil ha empentat i colpejat reiteradament els concentrats per obrir pas.

A través del twitter els militants del PP balear han començat una forta campanya contra els manifestants, acusant-los d’estar organitzats per a fer mal al president. El fet és que des de que Bauzá ha aplicat les mesures contra el català la polèmica el persegueix a cada poble que visita. Fins i tot líders locals del PP li han criticat les mesures que ha pres.

Bauzá ja va ser fortament escridassat a Sa Pobla per Sant Antoni, com es pot veure en aquest vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any