Notícies

Dilluns  14.05.2012  21:58

Els conductors del #novullpagar ja reben les notificacions de denúncia

El Servei Català de Trànsit els demana que identifiquin el conductor del vehicle denunciat

Men?ame
 

Els conductors que han fet un #novullpagar ja comencen a rebre les notificacions del Servei Català de Trànsit com a pas previ a la sanció. Un exemple, ens el mostra per Twitter Jordi Chueca, que el dia 28 d'abril a migdia es va negar a pagar el peatge de Manresa de la C-16. Adjunta aquí una imatge amb el requeriment que el SCT per demanar les dades de qui era el conductor del vehicle la matrícula del qual van apuntar.

El document informa que s'ha infringit l'article 153 del reglament de circulació (pdf) i que tramita una expedient sancionador per aquest motiu.

I també recorda que hi ha vint dies naturals (a comptar l'endemà de rebre la notificació) 'per comunicar les dades de la persona que conduïa el vehicle en la data i l'hora de la denúncia'. I demana d'emplenar el formulari que hi ha al dors del document i enviar-lo al Servei Territorial de Trànsit indicat en el document mateix. La identificació també es pot fer a gencat.cat/transit.

Avisa finalment que si passats aquests vint dies no s'ha enviat la informació requerida es sancionarà el titular del vehicle amb una multa el doble de la prevista.

Ara, hi ha l'opció de recórrer les possibles multes, i per això cal respondre aquest requeriment. Us ho expliquem en aquest document:

Com es poden recórrer les multes pel #novullpagar?