Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  26.04.2012  06:00

Reversos Grup Poètic s'estrenen a l'Espai VilaWeb

Fan el primer dels aplecs mensuals i conviden tothom a recitar poesia amb ells

Men?ame
 

Ahir al vespre el Reversos Grup poètic es van presentar a l'Espai VilaWeb i van fer una crida a tots els rapsodes i poetes que en tinguin ganes que se sumin al grup. Comparteixen una passió comuna, la poesia, i volen recitar-ne cada dia millor. Des d'ara s'aplegaran a VilaWeb una vegada el mes.

La idea de formar aquest grup va sorgir d'un grup que havia coincidit en un curs de poesia recitada a l’Ateneu Barcelonès amb el poeta Josep Pedrals, però ara ja hi ha més adeptes. Diuen que tenen ganes de ser el revers del pensament únic imperant, el revers d'una societat poc inclinada a la poesia i a l'art en general.

El poema que va inaugurar la vetllada va ser 'El primer esglaó' de Konstantin P. Kavafis, perquè concorda amb l'ideari del grup. Tot seguit, van recitar els poemes que cada u havia triat, d'autors diversos, des d'Enric Casasses a Joana Raspall, de Pere Quart a Salvador Espriu. Molts es van afegir a la proposta de recitar-ne un de Joan Salvat-Papasseit.