Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  23.04.2012  08:47

Conat d'incendi a la central nuclear de Cofrents

El Consell de Seguretat Nuclear diu que el succés no ha suposat risc per a les persones, els treballadors o el medi

Men?ame
 

El Consell de Seguretat Nuclear (CSN) ha informat a través d'un comunicat que s'ha produït un conat d'incendi a la central nuclear de Cofrents, d'una durada inferior a deu minuts, sense risc per a les persones i el medi. El titular de la central nuclear de Cofrents ha comunicat al CSN l'activació d'un detector de foc en un equip de seguretat, 'seguint el procediment reglamentari'.

Després de la intervenció del personal de la central, 's'ha identificat la bobina d'un interruptor cremat, corresponent a un equip auxiliar del generador dièsel III'. Una vegada confirmat l'origen del petit foc, han començat les tasques de reparació pertinents, diu el comunicat, que destaca que 'tots els sistemes han actuat correctament'.

D'acord amb el CSN, 'el succés no ha suposat risc per a les persones, els treballadors o el medi', de manera que s'ha classificat preliminarment en el nivell zero en l'Escala Internacional de Successos Nuclears (INES).