Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  18.04.2012  06:00

La nova direcció de la CCMA potser destituirà avui Mònica Terribas

Pel Sindicat de Periodistes de Catalunya, és una 'decisió feta amb criteris polítics, no professionals' · Algunes fonts diuen que Ramon Rovira serà el substitut

Men?ame
 

La destitució de la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, ocuparà avui la reunió del nou consell d'administració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Algunes fonts polítiques i informatives diuen que el periodista Ramon Rovira, actual cap de comunicació del Banc Sabadell, serà el substitut de Terribas.

Les protestes d'alguns sectors del periodisme contra la possible destitució de Terribas ja fa setmanes que se senten. També hi ha un campanya de recollida de signatures a internet, 'Salvem Mònica Terribas al capdavant de TV3'.

Ahir el Sindicat de Periodistes de Catalunya va emetre un comunicat, en 'la imminent destitució de la directora de TVC: una decisió feta amb criteris polítics i no professionals'. Segons el comunicat, la direcció de la CCMA 'imposarà un nou director de TV3, que satisfarà els interessos i desigs de CiU i PP, però que no s'explica quan el model de servei públic funciona i lidera l'audiència'; amb això 'es trenca la garantia de no fer coincidir la renovació de càrrecs amb les legislatures, per salvaguardar la independència'.

Si es confirmava la destitució de Terribas, haurà dirigit durant quatre anys la televisió pública catalana.