Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  29.03.2012  20:28

Manifestació multitudinària a Barcelona contra la reforma laboral

Entre 800.000 i 900.000 manifestants omplen el passeig de Gràcia, segons els sindicats

Men?ame
 

Milenars de manifestants s'han aplegat a la confluència del passeig de Gràcia amb la Diagonal de Barcelona, en la manifestació de la vaga general convocada pels sindicats. Els carrers s'han atapeït de tal manera que la capçalera de la marxa amb prou feines si podia avançar; de bell antuvi, per la gentada que pujava de la plaça de Catalunya per afegir-se a la protesta; en acabat, pels incidents de la plaça d'Urquinaona.

Sindicats, partits d'esquerra, i molts grups contraris a les retallades, com els grups de defensa de l'escola pública, comitès d'empresa, col·lectius d'indignats i famílies, han omplert el passeig de Gràcia de banda a banda. El missatge comú d'aquesta manifestació multitudinària, que ha aplegat entre 800.000 i 900.000 participants, segons els sindicats, demanava al govern espanyol que escoltés la mobilització i que suspengués la reforma laboral.