Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimecres  14.03.2012  15:41

25 anys de Trobades a la Vall d'Albaida

Men?ame
 

El 31 de març, Ontinyent acollirà la 25a Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida, una fita que es va iniciar el 1988 amb la primera Trobada de la comarca, celebrada també a Ontinyent.

La de la Vall d'Albaida sol ser de les primeres del País Valencià, una de les que donen el tret d'exida a tot un seguit de Trobades que recorren cada comarca de la nostra terra.

Aquestes festes per la llengua han servit perquè es coneguen els pobles de la comarca, perquè la gent es conega, perquè els mestres intercanvien impressions, perquè els xiquets i xiquetes interactuen, coneguen altres realitats, altra gent, altres pobles... i puguen apreciar la riquesa i els costums de cada racó.
Des de la primera Trobada a Ontinyent, aquest aplec ha anat augmentant el nombre d'assistents fins a consolidar un nombre que oscil·la entre les 10.000 i 12.000 persones.

Escola Valenciana està recopilant documents gràfics de totes les trobades que s'han fet al País Valencià, i n'ha publicat alguns al seu canal de Youtube. Des de VilaWeb Ontinyent vos oferim els relacionats amb la nostra comarca.