Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  19.03.2012  14:29

Jaume Bonet ha perdut vint quilos en dinou dies de vaga de fam

Continuarà protestant contra l'ofensiva de Bauzá contra la llengua fins que el metge li digui que ha arribat al punt de no retorn

Men?ame
 

Després de dinou dies en vaga de fam, Jaume Bonet, el jubilat de Mallorca que protesta contra l'ofensiva contra el català del govern Bauzá, ha perdut uns vint quilos de pes i explica que sent el cor cansat i que continuarà fent vaga fins que el metge li digui que ha arribat al punt de no retorn.

Bonet va començar la vaga de fam el primer dia de març per denunciar que el president del govern de les Illes, José Ramón Bauzá, 'vol abolir el català i substituir-lo pel castellà'. Tal com va explicar en aquesta entrevista a VilaWeb, Bonet no pot parlar gaire estona perquè es cansa i es mareja.

Els membres de l'associació de Jubilats per Mallorca han explicat que refaran l'estratègia que tenien prevista perquè el govern va aprovar divendres el projecte de llei de la funció pública i les tramitacions seran molt llargues, més del previst. Expliquen que no tenen 'estructura' per fer relleus en la vaga de fam durant tant de temps.