Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  13.03.2012  20:15

La Caga Rita, una transgressora falla virtual

Rita Barberà, Francesc Camps, Ricardo Costa, Carlos Fabra i Paula Sánchez de León, objectius de l'humor faller

Men?ame
 

S'ha presentat la Falla virtual 3D la Caga Rita (vídeo), que han fet Acció Cultural del País Valencià, la Societat Coral El Micalet i Ca Revolta. És la primera falla virtual en 3D de la història que pretén 'no només revitalitzar les falles sinó, sobretot, recuperar l’esperit transgressor i crític que és l’element principal de l’autèntic esperit faller'.

El motiu central de la falla és 'una figura provocativa de Rita Barberà aponada cagant tota la merda d’Emarsa, els bolsos de Vuitton i la Fórmula 1. Del cul li surt el cap de Francesc Camps, al costat hi ha l’Infiniti amb Ricardito Costa caçant papallones i darrere d’ell, Paula Sánchez de León gaudint la porra que un polícia li clava'. A més, dalt d’una grua, apareixen Carlos Fabra i l’Aeroport de Castelló. Un avionet volta per la falla amb el lema 'Saplana tarifa plana'.

Tant els autors plàstics de la falla com els escriptors del llibret prefereixen romandre en l’anonimat 'per evitar les represàlies del poder'. La cremà serà el dia 18 de març a les vuit del vespre a Ca Revolta coincidint també amb el final de les activitats de les Falles Populars i Combatives.