Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  07.03.2012  06:00

Crida de mossos d'esquadra per la independència

Un grup de la policia catalana crea la sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana, 'Mossos per la independència'

Men?ame
 

Cap sector de la societat catalana no es manté al marge del suport social a la independència de Catalunya. Tampoc el cos dels Mossos d'Esquadra, que des d'avui tindrà un grup que promourà l'estudi dels avantatges que la independència tindria per al model policíac i per a la seguretat pública. Avui a migdia es presentarà a Girona la sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana, Mossos per la independència.

Els policies integrats en aquest grup faran una crida a la resta de membres del cos perquè se sumin al projecte independentista i perquè siguin 'un vagó més del tren cap a la llibertat', en termes dels organitzadors que han parlat amb VilaWeb.

L'ANC promou la formació d'assemblees sectorials en tots els àmbits professionals i socials possibles. La sectorial dels mossos d'esquadra es presenta avui perquè dissabte vol ser part de les sectorials constituents que participaran en la gran assemblea del Palau Sant Jordi de Barcelona.