Denuncien una agressió policíaca a Ontinyent

  • El jove, que ha denunciat el cas, va acabar detingut

VilaWeb
Redacció
01.03.2012 - 18:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea de Joves Meruts d’Ontinyent ha denunciat una possible agressió a un dels seus membres mentre enganxava cartells del concert del Mig Any Meruts. Els fets es van produir dimarts de matí, quan dos membres de la Policia Nacional espanyola haurien colpejat I. S. en les proximitats de l’estació de tren d’Ontinyent, segons la denúncia que ha presentat per aquestes agressions. El jove presenta blaüres i senyals de colps a la cara, a les costelles i a altres parts del cos.

Tal com consta en la denúncia presentada, els agents van colpejar-lo reiteradament quan van procedir a escorcollar-lo perquè no portava al damunt cap documentació, tot i que ell els havia facilitat totes les dades que se li van demanar. Els policies, a més, van detindre I.S. acusat de resistència a l’autoritat i d’agredir-los tots dos, i han presentat també una denúncia. Després de declarar, va quedar en llibertat.

Un testimoni dels fets ha confirmat a VilaWeb Ontinyent que els policies van actuar amb gran violència sense cap mena de provocació, i que un dels agents es va encarar a un grup d’alumnes de l’IES proper a l’estació que havien vist l’escena.

Un vídeo que s’ha publicat a Internet, enregistrat per uns testimonis, permet escoltar els comentaris que fan sobre l’actuació policíaca, i els crits del jove.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any