Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  20.02.2012  18:05

'Volíem fugir, però no podíem'

La Nairuz, una estudiant de 17 anys del Lluís Vives, ens explica com ha patit la càrrega de la policia

Men?ame
 

Estàvem protestant, i han aparegut tot de furgons de la policia, han començat a carregar, ens tallaven el pas per tot arreu. Els policia es movien en cercles, fent cops de porra a tothom qui tenien davant, la gent corria i fugia per allà on podia, però anares on anares apareixien per tot arreu, sortien de tots els carrers per on anaves. Intentàvem escapar per allà on podíem, ens perseguien, i una xiqueta amiga meva que corria amb mi s'ha entrebancat i els policies l'han colpejat; ella estava tirada a terra, i hi havia tres policies que la pegaven. També pegaven a pares que anaven a ajudar els seus fills. Els furgons de la policia anaven molt ràpid, moltíssim, han atropellat gent. També han disparat gasos lacrimògens, i bales de goma.

Açò cada dia és pitjor, cada dia és més greu. Tornem a casa veient com s'han endut un amic, com un altre acaba sagnant. I no només estudiants. Jo he vist com han tirat a terra una àvia i com pegaven tothom que passava per davant. I ens insultaven, ens deien fills de puta. I una dona, major d'edat ha vingut plorant, i ha dit que havia estat gent d'España 2000 que rondava per allí.

Nosaltres volem reconduir açò. Realment volem protestar per la manca de diners en la pública, contra la retallada. No és açò el que volem, no volem veure més amics detinguts.