Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  25.01.2012  20:38

Protestes a les portes del tribunal

Més de dos-cents ciutadans es concentren a la porta del TSJPV durant la lectura del veredicte

Men?ame
 

'Molta corbata i molt poca vergonya!'. Aquest és el crit majoritari que s'ha sentit a les portes del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV) un cop conegut el veredicte del jurat popular en el judici del cas dels vestits a l'ex-president de la Generalitat, Francisco Camps, i a l'ex-secretari general del PP valencià, Ricardo Costa.

Uns dos-cents manifestants ja s'han concentrat a la porta del tribunal poc abans de dos quarts de vuit del vespre, quan han arribat els dos acusats. Durant la lectura del tribunal s'hi ha anat aplegant més gent i, un cop feta la lectura, els manifestants no han parat de cridar consignes en contra de Camps. La policia ha acordonat la porta per evitar que hi poguessin entrar i per facilitar la sortida dels acusats i dels membres del jurat i del tribunal.

Cal remarcar, també, que en el moment de la lectura del veredicte, el tribunal ha fet desallotjar la sala perquè hi ha hagut moments d'eufòria i aplaudiments, car la majoria dels presents eren amics i familiars de Camps i Costa.