Les AMPA de la Vall d’Albaida denuncien la situació dels col·legis de la comarca

  • La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (FAPA-València) ha denunciat les deficiències i el lamentable estat en què es troben col·legis i instituts públics

VilaWeb
Redacció
19.01.2012 - 08:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant l’assemblea comarcal celebrada dilluns passat, en la qual es van triar als representants de FAPA-València a la comarca, M. José Navarro, es va anotar tota la problemàtica que pateixen a hores d’ara els col·legis i instituts i que es pot veure agreujada per les retallades aplicades en l’educació per l’administració pública valenciana.

La falta de pagaments per a cobrir servicis bàsics és general, i és qüestió de mínims. Hi ha alumnes que passen fred per manca de calefacció per impagaments del subministrament, segons que ha afirmat la presidenta de FAPA-València.

És el cas de l’IES ‘Josep Segrelles’ d’Albaida, on hi ha lumnes que acudeixen a classe amb mantes. Així mateix, la falta de pagament als menjadors escolars pot provocar que en al col·legi públic ‘Sant Vicent Ferrer’ d’Agullent el menjador escolar deixe de funcionar en breu.

Des de les AMPA de la Vall d’Albaida s’ha assegurat que ‘reivindiquen el que per llei els pertany’, com és que els col·legis tinguen les condicions òptimes perquè els alumnes hi estudien, i que s’invertisca en educació pública i de qualitat.

D’aquesta manera FAPA-València demana a la Consellera d’Educació, M. José Catalá, que ‘esmene urgentment aquesta problemàtica que impedeix la lluita contra el fracàs escolar i minva la qualitat de l’ensenyament, eixos fonamentals de la política educativa anunciada per l’administració’.

Alhora, FAPA-Valencia ha recordat que la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic ha convocat una gran manifestació per al pròxim 21 de gener

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any