Rita Barberà: ‘Una bossa Louis Vuitton és un regal habitual’

  • Compromís demana a la fiscalia si la batllessa ha comès suborn impropi

VilaWeb
Redacció
14.01.2012 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La batllessa de València, Rita Barberá, continua menystenint les proves que l’assenyalen. Ahir va assegurar que ‘una bossa de Louis Vuitton és un regal habitual’, en referència a la gravació (àudio) d’una conversa entre Álvaro Pérez, el ‘Bigotis’, i el cap  d’Orange Market, on assegura el ‘Bigotis’ assegura que ha comprat una bossa Louis Vuitton cada any a la batllessa i diu que n’hi pensa comprar una altra. Barberà es va limitar ahir a dir que ‘ja n’hi ha prou d’hipocresia perquè tots els polítics i funcionaris d’aquest país han rebut regals’. I va dir, també, que hi ha regals molt més cars que unes bosses i que ella no n’ha rebut cap, de regal car.

També ahir, coincidint amb aquetes declaracions, el portaveu del grup municipal de Compromís, Joan Ribó, va presentar a la fiscalia un escrit (PDF) en el qual sol·licita que s’investigui si la batllessa de València, Rita Barberà, va cometre un presumpte delicte de suborn passiu impropi per haver rebut bosses de part del cap de la trama Gürtel a València, ‘el Bigotis’.

En l’escrit, Ribó demana que es faci un examen de comptabilitat de la botiga de Louis Vuitton entre 2005 i 2009 per comprovar si s’hi van vendre les bosses i que es prengui declaració a les persones implicades en qualitat de testimonis. I tot seguit, que es prenguin les diligències que correspongui. Ribó va recordar ahir que Rita Barberà en cap moment no ha negat els fets.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any