Avui es farà pública la sentència de ‘l’afer Synthèse’

  • Dj. 12 de gener del 2012
    Avui dijous, s'espera que el tribunal de Bordeus doni a conèixer la sentència sobre 'l'afer Synthèse'. Els fets han succeïts fa 12 anys, l'any 1999, quan Christian Bourquin era president del Consell General ...>>

VilaWeb
Redacció
12.01.2012 - 06:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’assumpte fa referència a l’adjudicació, per unanimitat de la comissió de crida d’oferta del Consell General, d’un mercat públic per un valor de 106 700 €uros l’any 1999. Christian Bourquin és sospitós d’haver privilegiat a l’empresa ‘Synthèse ‘ propietat d’un amic seu Pascal Provencel, que també ha estat jutjat, així com dos antic caps de servei del Consell General.

Durant el judici, els quatre acusats van negar els fets, donant la culpa de tot a Bruno Delmas, l’antic director de gabinet de Christian Bourquin. Per a ells, Delmas està a l’origen de tot l’assumpte i, segons afirmen, hauria volgut passar comptes després d’haver estat acomiadat per Christian Bourquin.

El procurador havia demanat penes de dos mesos de presó en suspens per a Christian Bourquin i Pascal Provencel, i dues multes de  5.000 i 3.000 €uros respectivament pels dos antic caps de servei.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any