Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  27.12.2011  06:00

Neix la iniciativa 'Dóna la cara per la independència'

La coordinadora local de Berga de l'Assemblea Nacional Catalana obre una nova web 'per fer força per la independència'

Men?ame
 

Les associacions i iniciatives independentistes s'han multiplicat els darrers mesos: l'Associació de Municipis per la Independència, l'Assemblea Nacional Catalana, o les diverses mocions municipals, inclosa la darrera aprovada a Viladamat (Alt Empordà) que demana la desaparició de la monarquia, etc. Ara la coordinadora local de Berga de l'Assemblea Nacional Catalana n'ha començada una altra: la web 'Dóna la cara per la independència!'.

Aquesta nova iniciativa proposa d'assolir un milió d'adhesions de ciutadans que cedeixen una fotografia seva perquè se col·loqui sobre el mapa. Perquè la fotografia? 'Donar la cara comporta un compromís, una manifestació clara i contundent del pensament de cadascú', respon l'Albert Molina (Twitter: @AlbMolina), màxim responsable de la web. De moment, amb poques setmanes de funcionament, la iniciativa ja ha rebut prop d'un miler d'adhesions.