Jocs Populi: Diamants

  • Nou capítol del programa de jocs presentat per Oriol Comas · Avui, un joc per a tots els qui no tenen por d'arricar-se

VilaWeb
Redacció
28.10.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un equip d’exploradors i cinc coves, cadascuna d’elles carregada de diamants i de perills. Aquest és el punt de partida de ‘Diamants‘ (Devir), un el joc que ens presenta l’Oriol Comas en aquest nou capítol del Jocs Populi. És un jocs per a valents: tant per a aquells als quals no els fa por arriscar-se com per a aquells als quals no els fa por fer veure que s’arrisquen sense fer-ho enganyant els seus companys de partida. Dissenyat per Alan Moon, famós per fer jocs amb regles molt precises i elegants, i per Bruno Faidutti, conegut per saber generar suspens i incertesa en les partides de tota mena de jocs, ‘Diamants’ ha esdevingut en els últims anys en un dels jocs de tauler de referència: costa uns vint euros hi poden jugar de tres a vuit jugadors i les partides no duren pas més de vint minuts.

Un equip d’exploradors i cinc coves, cadascuna plena de diamants i de perills. Aquest és el punt de partença de ‘Diamants‘ (Devir), el joc que ens presenta l’Oriol Comas en aquest nou capítol del Jocs Populi. És un joc per a valents: tant per als qui no tenen por d’arriscar-se com per als qui no en tenen de fer veure que s’arrisquen sense arriscar-se per enganyar els companys de partida. Dissenyat per Alan Moon, famós perquè fa jocs amb regles molt precises i elegants, i per Bruno Faidutti, conegut perquè sap inspirar incertesa i enjoli en les partides de tota mena de jocs, ‘Diamants’ ha esdevingut aquests últims anys un dels jocs de taula de referència. Costa uns vint euros, hi poden jugar de tres jugadors a vuit i les partides no duren pas més de vint minuts.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any