NotÝcies

Dillunsá 10.10.2011á 13:01

El batlle de Sabadell diu que impedirÓ el concert neonazi previst per al 12 d'octubre

Entitats de la ciutat volen que l'ajuntament presenti una querella contra el local i el sancioni

Men?ame
 

L'Ajuntament de Sabadell farà tot el possible per impedir que aquest dimecres, 12 d'octubre, es faci un concert neonazi a la ciutat. Així ho ha afirmat el batlle, Manuel Bustos, en declaracions a Rac1, i ha advertit que, si és necessari, precintaran prèviament els locals on s'hagin programat els actes. Així, Bustos enviarà avui una carta als propietaris de bars i restaurants de la Zona Hermètica de Sabadell, on hi ha previst que tingui lloc el concert neonazi, per avisar-los que el consistori prendrà mesures per evitar l'esdeveniment.

Bustos ha recordat que la fiscalia només pot actuar a posteriori i ha explicat que ara la prioritat és impedir un concert 'que no té com a objectiu compartir llibertats i el respecte per la convivència' i que vol evitar que Sabadell surti als mitjans per acollir encontres neonazis i ser 'tolerant amb els intolerants'.

El Moviment Popular de Sabadell es va reunir divendres passat per coordinar una resposta conjunta de diverses entitats de la ciutat i per acordar les peticions al consistori. En aquest sentit, han demanat a l'ajuntament que tanqui el local on hi ha previst el concert neonazi i que presenti una querella contra els organitzadors i els propietaris.