Preestrena del documental ‘Una llengua que camina`

  • Al Club Diario Levante

VilaWeb
Redacció
02.10.2011 - 01:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vilaweb i Escola Valenciana us conviden a la preestrena del documental ‘Una llengua que camina’. Aquest treball mostra l’estat de salut de la llengua al País Valencià a través de la societat civil, de persones que viuen en valencià i que són fruit dels més de 25 anys d’ensenyament en valencià.

El documental retrata la vida de cinc persones que viuen a distints punts del nostre territori i que ens permeten fer una radiografia de la llengua de nord a sud i de diferents àmbits d’ús de la llengua: Xavi Sarrià, membre del grup Obrint Pas; Diego Gómez, mestre i activista d’Escola Valenciana; Dariana Groza, nouvinguda d’origen romanés; Mar Iglesias, ciberperiodista; i Gerard Pitarch, dermatòleg.

La preestrena tindrà lloc el proper dijous, 6 d’octubre, a les 20 hores al Club Diario Levante, carrer Traginers, 7. Polígon Vara de Quart (Valéncia). El film és una producció de Vilaweb en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb el suport de d’Escola Valenciana, Edicions Bromera, Edicions 96 i l’Institut Català de les Indústries Culturals.

Es prega confirmar assistencia a través de vilaweb@vilaweb.cat o trucant per telèfon al 934 426 439.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any