Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  26.09.2011  06:00

Somescola.cat celebra el Dia Europeu de les Llengües defensant la immersió lingüística

La plataforma que dóna suport al model educatiu català va impulsar desenes de concentracions el 12 de setembre

Men?ame
 

Després de la jornada de concentracions contra l'atac a la immersió lingüística, el 12 de setembre, la coordinadora d’entitats Somescola.cat reprèn l'activitat, avui, Dia Europeu de les Llengües, amb unes quantes accions en defensa del model educatiu català, qüestionat per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Entre els actes hi ha la taula rodona 'Per un país de tots, l’escola en català', que es farà a les set del vespre a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona. Hi participaran professionals i experts del món educatiu, com el pedagog Joaquim Arenas, la professora de la Facultat de Psicologia de la UB Montserrat Cortès, el professor de la Universitat de Girona Ignasi Vila, i la mestra Montserrat Company.

Unes quantes escoles prenen part en l’activitat 'La paraula que més estimo', una crida a alumnes, professors i famílies perquè elegeixin la paraula preferida a través d’un dibuix, un mural, una fotografia o un audiovisual.

Les aportacions, que s’han de fer arribar a Somescola.cat per correu electrònic (info@somescola.cat) o a través de la pàgina de Facebook, es publicaran a la web de la plataforma.