Nit grossa de concerts a la Mercè de Barcelona

  • Important presència de grups del país als escenaris de la ciutat

VilaWeb
Redacció
24.09.2011 - 08:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les festes de la Mercè a Barcelona arriben a la nit grossa quant a activitat, especialment en el terreny musical. Després del pas ahir dels manresans Gossos per la plaça de Catalunya, on van omplir l’espai presentant el seu últim disc ‘Dia 1’, avui l’agenda és atapeïda de concerts per tota la ciutat. A les sis de la tarda a l’avinguda de la Catedral es fa la semifinal del concurs Sona 9 amb Alls Nous Piquin, els Catarres i Mar Abella. Més tard, a dos quarts de deu, l’escenari del Parc del Fòrum acull el plat fort de la jornada, format pel Petit de Cal Eril, Mazoni i Antònia Font (a partir de les tres de la matinada).

En un altre espai del mateix Parc del Fòrum, a partir de dos quarts d’onze actuaran Inspira i els veterans Pets. I a la plaça Reial, a dos quarts de deu, comença el concert dels valencians Sènior i el Cor Brutal, Sr. Chinarro i Grupo de Expertos Solynieve.

Podeu consultar la resta de concerts i activitats a la web oficial de les festes de la Mercè.

Paral·lelament, a les festes de Santa Tecla de Tarragona avui a les deu del vespre té lloc el quart concert de la tornada de Sopa de Cabra, a l’espai Tarraco Arena.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any