Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  21.09.2011  19:00

Organitzen un concert a Vic per donar suport als condemnats pel cas de desnonament

11 persones han de pagar una multa de 180€ cadascuna

Men?ame
 

Aquest diumenge, 25 de setembre, la Plataforma de Perjudicats per les hipoteques de Vic i la Plataforma Per el Dret a l'Habitatge d'Osona organitzen un concert acompanyat de jocs infantils i bitlles catalanes a la plaça Gaudí de Vic. L'acte s'emmarca dins de la jornada de mobilització a nivell estatal fruit de la coordinació de les Plataformes d'Afectats per les Hipoteques (PAH) que comptarà amb actes a 34 ciutats. D'aquesta manera es vol mostrar el pas qualitatiu que s'està fent en la lluita per la defensa del dret a l'habitatge. La pressió social ha aturat ja nombrosos desnonaments i finalment ha desbloquejat la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) presentada en pro de la dació en pagament, que estava bloquejada al congrés dels diputats inexplicablement.

La jornada del diumenge 25 a Vic vol ser un altre crit a favor de la dació en pagament i el lloguer social. També i en particular és una resposta contra la sentència del tribunal de Vic que ha condemnat a pagar una multa de 180€ a 11 persones que el febrer passat van intentar parar un desnonament inhumà. És per això que s'han fet bons d'ajut per a qui vulgui contribuir a la lluita contra els desnonaments. La Plataforma ha recorregut la sentència del Tribunal, i en cas que la multa sigui retirada els beneficis aniran a parar multes d'altres denúncies pels mateixos fets.