Una vintena de detinguts pels aldarulls en una zona d’oci de Lloret de Mar

  • És el segon incident aquesta setmana entre joves turistes i la policia al municipi

VilaWeb
Redacció
11.08.2011 - 10:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La policia ha detingut una vintena de nois a la matinada a Lloret de Mar (Selva), prop de la discoteca Colossos, després d’haver causat destrosses en el mobiliari urbà i haver-s’hi encarat. Els fets han passat cap a les dues de la matinada i el conflicte s’ha originat a la discoteca, on la policia ha obligat a obrir les portes d’emergència perquè al local, on hi havia mil vuit-cents clients, no funcionava l’aire condicionat i s’han donat casos de lipotímies. Arran d’això, han començat els aldarulls i el conflicte s’ha estès a l’avinguda Just Marlés, on els joves s’han encarat a la policia i han destrossat bancs, papereres i contenidors.

Dilluns a la matinada ja hi va haver una baralla entre dos grups de turistes a la zona d’oci de Lloret de Mar, que va acabar amb topades amb la policia.

Segons els Mossos, la discoteca ha desconnectat l’aire condicionat quan s’ha quedat sense electricitat i els generadors de l’establiment només eren suficients per donar potència al so i la llum. La calor que feia al local ha causat més d’una lipotímia i la policia ha obligat els responsables a obrir les portes d’emergència.

Això ha generat un conflicte entre la policia, que impedia més entrades al local, i els joves que volien accedir-hi. Molts nois s’han concentrat a l’avinguda Just Marlés, on hi ha molts locals d’oci nocturn, i s’han encarat a la policia mentre destrossaven bancs i papereres. També van cremar un contenidor.

Hi ha una vintena d’arrestats, per atemptat a l’autoritat i desordres públics.

Després dels aldarulls de dilluns, el batlle Romà Codina va demanar reduir l’horari de les discoteques per evitar aquesta mena de conflictes i va mostrar el convenciment que ha arribat l’hora de ‘reconduir’ el model turístic a Lloret i eradicar la mala imatge que han generat els conflictes derivats de l’oci nocturn.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any