Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  08.08.2011  17:31

Cacaolat es vendrà per 20 milions d'euros, com a mínim

Es posa a la venda el 95% de les accions

Men?ame
 

L'administració concursal de Clesa vendrà el 95% de les accions de Cacaolat per un import de 20 milions d'euros com a mínim, que es pagaran en efectiu. El jutge mercantil número 6 de Madrid ha autoritzat els administradors a posar en marxa el procés d'adjudicació. Una de les empreses més interessades a adquirir Cacaolat és Vichy Catalán, que va presentar al jutjat mercantil 6 de Barcelona un aval per tres milions d'euros per optar a la seva compra, quantitat mínima que els administradors concursals han fixat com a requisit per tenir drets preferents de compra.

L'oferta del grup empresarial, que ha estat el primer a presentar l'oferta als jutjats, garanteix el manteniment dels llocs de treball de Cacaolat i el projecte industrial 'a llarg termini'. Altres grups també han manifestat el seu interès. Són Capsa, propietària de Leche Central Asturiana, el grup Victory, en representació de Cobega, un grup d'ex-directius de Clesa, Nueva Rumasa i un altre dels antics executius de Cacaolat.

La fallida del grup Nueva Rumasa, de la família Ruiz-Mateos, va posar en perill la continuïtat de Cacaolat. La possible desaparició del batut de xocolata més conegut a casa nostra va fer que comencés una campanya a Twitter, amb les etiquetes #salvemelcacaolat i #cacaolat, per evitar la desaparició de la firma.