Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  29.07.2011  06:00

Festival de Poesia de l'Empordà

Poemestiu lliga una ruta literària comarcal de la mà dels seus poetes

Men?ame
 

Poesia, música i paisatge. Heus ací els tres elements que Poemestiu, el festival de poesia de l'Empordà, uneix en aquesta primera edició organitzada des del portal versos.cat. Avui divendres s'estrena a Navata, on a partir de les 20 h, al bar el Sindicat, es podran escoltar de la veu dels mateixos autors, els versos de Teresa Bosch, Quim Ponsa, Daniel Ruiz-Trillo, Carme Pagès, Raimon Gil Sora i Júlia Costa. Tots acompanyats per la música d'Albert Cuevas.

El fet comarcal és un senyal distintiu d'aquest nou certamen poètic que recorrerà també els municipis de Castelló d'Empúries (5 d'agost), Darnius (6 d'agost) i Palamós (9 d'agost). A banda de marcar un itinerari empordanès, ha servit per a la selecció dels poetes que hi són convidats (i també els músics), majoritàriament de la comarca i que recitaran en els pobles respectius.

Des de versos.cat s'ha buscat un ventall ampli quant als estils poètics dels escriptors, tots ja amb una bona trajectòria literària.

Altres poetes que passaran pel festival en les dates previstes són Àngel Custodi, Dani Ferrer, Jest, Pau Llosa i Cufí o Sònia Serrabao. Entre els convidats no empordanesos hi ha Santi Borrell, Carmen Moreno i Clàudia Viladrich. Totes les activitats són de caràcter gratuït i obertes al públic en general.