Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  21.07.2011  06:00

Vicent Moreno: 'M'agradaria que el substitut ens escoltés'

El president d'Escola Valenciana diu que la dimissió arriba tard perquè va ser imputat fa temps

Men?ame
 

Aquesta dimissió arriba tard perquè Camps va ser encausat fa molt de temps. Com que la nostra entitat no té cap color polític, si el que toca és canviar de president, endavant, nosaltres seguirem lluitant pel model d'escola que defensem. Pel que fa al substitut, m'agradaria que fos algú que ens escoltés. Camps no ens ha rebut ni una sola vegada des que va estrenar el càrrec. Li ho hem demanat una i altra vegada i mai no ha acceptat que ens trobàrem per a parlar sobre la nostra proposta de model educatiu. Mai no ens ha escoltat.

Siga com siga, aquesta dimissió arriba tard perquè Camps va ser encausat fa molt de temps. Pense que una persona que està acusada per la justícia hauria de plantejar-se continuar en el càrrec. La justícia, malgrat que sempre cal respectar la presumpció d'innocència, és justícia quan no es fan distincions de càrrec.

D'altra banda, tenim una reunió prevista per la setmana vinent amb el conseller d'Educació. No sabem què passarà, si el canviaran o no, però, en tot cas, a nosaltres ens agradaria presentar-li el model d'escola plurilingüe i multicultural que defensem.

 

Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana

(Opinió recollida per telèfon per la redacció).