L’aiguat causa tot de problemes a Barcelona

  • Metro i Rodalies experimenten dificultats · La llum se n'ha anat una hora i mitja a diferents parts de la ciutat

VilaWeb
Redacció
19.07.2011 - 12:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fins a migdia no s’han resolt els problemes de subministrament a diferents llocs de Barcelona, causats per l’aiguat que hi ha caigut aquesta matinada. A més, fins a dos quarts de vuit del matí no han circulat trens entre l’estació de Sants i la de Passeig de Gràcia de Renfe; això ha afectat sobretot la línia R-2, que després del restabliment del servei ha funcionat amb retards. La línia L-4 del metro de Barcelona també ha quedat afectada per l’aiguat.

El metro de Barcelona també ha quedat afectat per l’aiguat, concretament la línia L-4, la groga, per filtracions d’aigua a Bogatell, els trens han circulat a primera hora entre La Pau i Selva de Mar, d’una banda, i entre Ciutadella/Vila Olímpica i Trinitat Nova, de l’altra. Cap a les deu ha reprès el servei amb normalitat. El Trambesòs circula amb retards i la línia T5 no arriba a les Glòries, ha de finalitzar el recorregut a La Farinera.

Tall de llum i desenes de sortides dels bombers

Des de mig matí i fins a migdia no hi ha hagut subministrament elèctric a diferents punts del centre de Barcelona i del Raval. La causa, segons Endesa, ha estat una apagada automàtica d’un centre de transformació per una filtració d’aigua.

Els bombers han hagut de fer nombroses sortides durant la matinada a Barcelona i a poblacions del Baix Llobregat i del Garraf, que és on la pluja ha estat més intensa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any