Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  02.06.2011  19:08

En marxa les obres de rehabilitació de la coberta i les façanes de la Casa de la Vila

El cost és d'uns 135.000 euros

Men?ame
 

Una lona cobreix, de dalt a baix, les façanes de la Casa de la Vila. Fa uns dies ha començat la intervenció per rehabilitar la coberta i les façanes de l’edifici. L’obra va a càrrec de l’empresa local Construccions Lluís Dachs, S.L. i es preveu que quedi enllestida abans de la Festa Major.

El projecte de rehabilitació de la Casa de la Vila consisteix en una actuació sobre la coberta, les façanes i els seus elements. Així, es restauraran diferents elements de la façana que estan malmesos, com ara ampits, porticons i finestres, ornaments, baranes... També es faran nous els tancaments i es reconstruiran i repintaran (quan calgui) els elements ornamentals.

A mitjans de mes es van muntar les bastides i s’hi van col·locar les lones de protecció. Si no hi ha cap contratemps, les obres quedaran enllestides abans de la Festa Major. Els treballs van a càrrec de l’empresa Construccions Lluís Dachs, S.L. i tenen un pressupost lleugerament superior als 135.000 euros.