Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  31.05.2011  20:29

El calendari escolar començarà el 12 de setembre

Ho ha acordat el Consell Escolar de Catalunya · Les classes finalitzaran el 22 de juny

Men?ame
 

El Consell Escolar de Catalunya ha acordat començar el curs escolar el 12 de setembre i no el 7 com proposava el Departament. La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha explicat que hi hagut un consens molt més ampli pel dia 12, perquè d'aquesta manera es podien compactar millor els dies de lliure designació. El curs escolar finalitzarà el dia 22 de juny i els professors acabaran de treballar el 2 de juliol. D'altra banda, el dictamen aprovat pel consell escolar també preveu que els centres de primària puguin acabar les classes a les 16.30 per qüestions de 'transport i flexibilitat'.

El consell escolar, d'altra banda, ha dictaminat que els centres tindran cinc dies de lliure elecció. Segons la consellera, els centres que ho vulguin podran compactar aquests dies i continuar fent la setmana blanca. D'altra banda, els centres també podran repartir aquests dies equitativament entre els tres trimestres. En total, el calendari escolar preveu 175 dies lectius i tres períodes de vacances.