Carles Dénia: ‘Per fi he pogut fer un disc sense condicionaments de cap mena’

  • Ha posat música a poemes àrabs valencians a 'El paradís de les paraules'

VilaWeb
Bel Zaballa i Jordi Carreño
31.05.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘M’he alliberat de tots els estils tan puristes i m’he deixat endur pels poemes andalusins valencians’, explica el músic Carles Dénia. ‘El paradís de les paraules’ (Comboi Records), que ara enllesteix, conté poemes àrabs dels segles X al XIII, adaptats pel poeta Josep Piera i musicats per ell. En aquesta entrevista de VilaWeb TV, diu que ha estat la feina en què s’ha sentit més lliure: ‘Per fi he pogut fer un disc sense condicionaments de cap mena’.

El disc és a punt de sortir i s’estrenarà oficialment el dia 21 de juliol a Gandia, en un concert molt especial, en què també participarà Josep Piera. Mentrestant, la revista Sons de la Mediterrània dedica la portada de maig-juny a Carles Dénia, una de les veus més destacades de casa nostra.

De pas per VilaWeb, Dénia ens ofereix una de les cançons del disc, ‘Deixeu-vos de retraure’m les passions‘, i un cant de batre.

Carles Dénia, nascut a Gandia, resideix ara a Vilanova i la Geltrú. Durant uns quants anys va estar-se als Països Baixos, on estudiava guitarra.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any