Segona Festa de la Natura al Parc de Sant Vicenç de Perpinyà

  • Ds. 21 de maig del 2011
    Aquest cap de setmana es celebra la segona Festa de la Natura, una celebració estatal que té el suport del Ministeri del Medi Ambient francès i s'emmarca en la Diada Mundial de la Biodiversitat ...>>

VilaWeb
Redacció
21.05.2011 - 05:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant dos dies, el parc de Sant Vicenç de Perpinyà acollirà un mercat de plantes mediterrànies, música i animacions per a mainada. A més a més, les visites al parc seran fetes per guies especialitzats i tindran lloc tallers de jardineria animats pel servei d’espais naturals de l’Ajuntament.

Dissabte es farà un taller de descoberta dels insectes en medi urbà i diumenge, un taller de descoberta dels ocells del parc. El parc de Sant Vicenç és un lloc pilot en matèria de gestió de l’aigua, amb la tria de plantes mediterrànies, control i limitació de l’aigua per regar i ús de compost vegetal en lloc d’adobs químics.

La Festa de la Natura és un dels esdeveniments més importants organitzats per l’Ajuntament de Perpinyà per ‘sensibilitzar de manera lúdica la població respecte del medi ambient i promoure un canvi de comportaments’.

Consulteu-ne el detall en document adjunt a la noticia, en el programa d’aquesta festa (PDF). També podeu consultar aquí des de la web oficial estatal, tots els esdeveniments que es faran a Catalunya Nord, en el marc d’aquesta festa, com per exemple la festa a l’estany de Canet-Sant Nazari, que també es farà avui dissabte. Entre les activitats proposades hi ha recorreguts ornitològics, visites guiades de l’espai natural amb els guardes-animadors i demostració de gossos d’atura amb un ramat de xais vora l’estany. trobareu també totes les animacions que es faran a Canet Sant Nazari, en un altre document adjunt a aquesta noticia (PDF)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any