Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  06.04.2011  06:00

La consellera Bozal vota en la consulta sobre la independència

Va signar els recursos contra la consulta d'Arenys de Munt quan era advocadessa de l'estat · Mascarell, Mas-Colell i Ruiz també hi participaran

Men?ame
 

La consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, va votar, ahir a migdia, anticipadament, en la consulta sobre la independència de Barcelona, segons fonts acostades a la consellera. Quan Bozal era cap dels advocats de l'estat, va signar dos recursos contra la consulta sobre la independència d'Arenys de Munt; per aquesta raó va criticar-la l'oposició quan fou nomenada consellera. Però el president Mas va defensar la vàlua de Bozal com a jurista i va dir que, com a alta funcionària de l'estat, havia complert ordres.

Ahir, devers les dues del migdia, Bozal va votar a la Fundació CatDem, vinculada a CDC. Com que la fundació és molt a prop de la seu de la Conselleria, al carrer de Casp, hi va anar a peu. Fonts del Departament no han volgut revelar el sentit del vot de la consellera, per respecte al secret del sufragi.

La participació en la consulta de Barcelona sobre la independència de Catalunya del president de la Generalitat, Artur Mas, i de l'ex-president, Jordi Pujol, ha incitat molts polítics a anunciar que votarien diumenge. És el cas dels consellers Ferran Mascarell, Andreu Mas-Colell i Boi Ruiz.