Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  25.03.2011  11:53

Reivindicació de TV3 durant les festes de la Magdalena

Es penjaran banderoles en balcons i finestres, amb el text "Volem TV3" i el signe de la llibertat d'expressió, es repartiran adhesius amb el mateix text, i es duran a terme "accions puntuals i festives"

Men?ame
 

Des dels grups organitzadors dels actes en reivindicació del retorn del senyal de TV3 es destaca que "el fet de trobar-nos en festes no ens ha de fer oblidar que Castelló continua sense veure la TV3. Per això hem programat tota una sèrie d'actuacions per recordar als castellonencs que, en plena Magdalena, continuem sense rebre els canals en la nostra llengua que sovint han estat presents per informar sobre les nostres festes. I farem compatible aquest record i aquesta reivindicació amb el sentit lúdic i festiu que ha de tenir la Magdalena"

Per facilitar-ho, han imprés banderoels amb el text "Volem TV3" i el signe de la llibertat d'expressió, per penjar-les en finestres i balcons, i han reeditat adhesius semblants, com els que es van repartir en la gran manifestació en favor de TV3, fa unes setmanes. A més, preveuen la instal.lació de paradetes amb aquest material, així com "accions-sorpresa, lúdiques i reivindicatives". I també diferents organitzacions polítiques nacionalistes, com ara el BLOC Jove o ERPV, han preparat també material "especialment pensat per continuar reivindicant la TV3 en l'ambient festiu de la Magdalena"