Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  24.02.2011  18:16

La guàrdia civil escorcolla la seu de Gisa a Barcelona

És l'empresa d'adjudicació d'obres de la Generalitat · Han detingut cinc persones

Men?ame
 

La guàrdia civil ha escorcollat aquest migdia la seu a Barcelona de l'empresa pública d'adjudicació d'obres de la Generalitat Gisa i ha detingut cinc persones, entre elles el gerent d'Obres de Carreteres, Jordi Vergé. L'operació l'ha ordenada la fiscalia de delictes econòmics arran d'una suposada irregularitat relacionada amb l'adjudicació d'una obra pública a Girona, feta en l'anterior legislatura.

La guàrdia civil i un fiscal de delictes econòmics han demanat documentació sobre la tasca de l'empresa a la demarcació de Girona des del 2007 fins l'actualitat, segons ha confirmat el Departament d'Economia i Coneixement, de qui depèn GISA. La documentació s'ha lliurat i es completarà en les pròximes hores. El Departament ha expressat la seva 'completa disposició a col·laborar amb celeritat i transparència'.

Jordi Vergé Heredia fa 20 anys que treballa a GISA i adjudica obres a Girona. És l'únic detingut vinculat directament a l'empresa pública.