Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  11.01.2011  06:00

Una exposició sobre Raimon a l'Eliana precedeix el concert de dissabte

Inaugurada ahir, posa en relleu la relació del cantant amb la universitat

Men?ame
 

Raimon actuarà dissabte al Centre d'Estudis Locals de l'Eliana (CEL), dins el cicle Cinc Segles de Música. El concert haurà estat precedit per tota una setmana d'actes dedicats al cantant de Xàtiva. El primer, ahir al vespre, consistí en la inauguració de l'exposició 'Raimon torna a la universitat'.

L'exposició, de fotos i vídeos, posa en primer terme la relació de Raimon amb la universitat, des que ell estudiava a la Facultat de Lletres de València i començava a militar contra la dictadura, fins als últims homenatges universitaris rebuts: a la Politècnica, pels cinquanta anys de 'Al Vent', i a la Universitat de València, amb la imposició de la medalla de la institució. Es podrà visitar durant tota aquesta setmana.

Divendres a les set del vespre hi haurà una conferència, 'Raimon i el naixement de la nova cançó', amb la participació del cantant i empresari Lluís Miquel Campos. Aquell mateix dia, en un acte de clausura de l'exposició del CEL, s'hi llegiran i interpretaran textos de Raimon. I l'endemà, a les vuit del vespre, el cantant farà el concert, amb totes les entrades ja venudes.

Raimon ha enllestit aquests últims mesos el seu primer disc després de deu anys de no fer-ne cap. Sortirà el mes vinent i es titularà 'Rellotge d'emocions'. Raimon ja va avançar la notícia en l'entrevista que li va fer VilaWeb TV l'abril del 2010. En aquell moment va explicar: 'En el disc, hi apareix Xàtiva, València, Barcelona; també Bagdad. És un disc que potser sorprendrà alguna gent.'