Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  02.12.2010  13:30

Llegim i Piulem, a la Casa Museu Joan Fuster de Sueca

La tertúlia sobre literatura catalana @llegimipiulem té vida a Twitter

Men?ame
 

Una nova comunitat virtual de lectors va néixer al juny a Twitter: Llegim i piulem. És una tertúlia literària 2.0 en què lectors de tot arreu (els iniciadors són de Mataró i de València) comparteixen l'experiència de llegir obres de literatura catalana. El bloc, del mateix nom, informa de les lectures i de les activitats, i les opinions s'expressen via Twitter. Demà, dissabte, la comunitat es presentarà, en un primer acte presencial, a Sueca.

Els participants visitaran la Biblioteca Casa Museu Joan Fuster, mantindran una tertúlia sobre Fuster i la seva obra i faran un seguit d'activitats d'índole diversa (programa). La pròxima lectura de la tertúlia també s'anunciarà dissabte.

En aquests cinc mesos d'activitat Llegim i Piulem s'ha ocupat de llibres com ara 'Pa negre' d'Emili Teixidor, arran de l'estrena del film dirigit per Agustí Villaronga. També de Joan Fuster i de l'escriptor nord-català Joan-Lluís Lluís i de la seva darrera obra 'Xocolata desfeta'.