Simona Levi, directora de VilaWeb per un dia

  • L'artista multidisciplinària va participar en la sèrie 'Quinze directors per un dia'

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.12.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’artista multidisciplinària Simona Levi fou, el dia 25 de novembre, la directora de VilaWeb, dins ‘Quinze directors per un dia’, que el diari fa en ocasió del quinzè aniversari. Va participar en la presa de decisions del consell de redacció, al matí, i en l’enfocament i en la redacció de les notícies que es van publicar al diari, durant tota la jornada.

El programa de la directora convidada Simona Levi va centrar-se en la cultura lliure. Al consell de redacció del matí va anunciar: ‘Avui m’agradaria aportar a VilaWeb la meva obsessió per la cultura lliure i pels drets dins internet, cosa que no serà difícil perquè el diari ja te aquesta obsessió’.

Així, doncs, entre més coses va proposar un reportatge sobre la reforma de la constitució islandesa, amb què es podrà aplicar la llei de protecció del periodisme d’investigació, aprovada pel parlament al juny; una notícia sobre la posició dels partits que es presenten a les eleccions respecte de la polèmica ‘llei Sinde’; i un altre reportatge sobre el grup de cultura lliure ZINNC. Va posar en relleu una notícia sobre el Sàhara i una altra sobre el futur polític de Lula da Silva. Finalment, al vespre va participar en un xat en directe amb els lectors.

VilaWeb TV us ofereix aquest vídeo sobre l’experiència de Simona Levi fent de directora del diari.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any